Team Langebaan - Rick Meijer

Meijer

Rick Meijer

Geboortedatum
19 mrt 2003
Team
Langebaan

Mijn naam is Rick Meijer, ben 18 jaar oud, woonachtig in Dronten en doe aan langebaan schaatsen. Ik volg de opleiding Sport en Bewegen op Landstede Zwolle.

Ik heb gekozen voor KNSB Talent Team Midden Oost omdat ik graag de volgende stap in mijn carrière wil zetten. Afgelopen seizoen heb ik bij de Stokvisdennen in Dalfsen geschaatst, de overstap naar KTTMO is echt een hele mooie stap. Ik wil mijzelf fysiek, mentaal en technische door ontwikkelen. Mijn favoriete afstanden zijn de midden en vooral lange afstanden.

Club: Stokvisdennen Dalfsen

Bekijk onze Nieuwsberichten

Prachtige impressie van het gezamenlijke trainingskamp shorttrack en langebaan

Prachtige impressie van het gezamenlijke trainingskamp shorttrack en langebaan
Langebaan en shorttrack samen het ijs op!

Langebaan en shorttrack samen het ijs op!

Mei 2021, het Utrechtse shorttrack ijs ligt er mooi strak bij, tijd om er optimaal gebruik van te maken. Onder het motto: "Samen word je beter" hebben de teams van KTT Midden Oost langebaan en shorttrack deze week gezamenlijk een trainingskamp afgewerkt. Vanuit huis kwamen de sporters elke ochtend naar de baan om samen het ijs op te gaan. Voor een deel van de groep een thuis gevoel, voor een deel van de groep wel een heel klein baantje met veel bochten. Maar voor iedereen weer de eerste keer op schaatsen na een verdiende rustperiode. In een goede sfeer is er hard gewerkt en veel geleerd. Op naar meer!! Foto's: Isa Groenewoud

Ochtendtraining in Enschede

Ochtendtraining in Enschede

Op 8 december kon er nog geschaatst worden in Enschede